fbpx

Rólunk

Üdvözöllek!

Amatőr borszakértőnek és kereskedőnek tartom magam. A vállalkozás azért jött létre, hogy vállalkozást azért hoztam létre, hogy felkutassam azokat a bormanufaktúrákat, akiknek fontos szempont a minőségi bor előállítása. Ezen borászok borait pedig eljuttassam azon bort kedvelő emberekhez, akik meg akarják kóstolni Magyarország legfinomabb ízeit. Célom az, hogy folyamatosan bővüljön Magyarországon azok köre, akik a legjobb minőséget keresik.

A vállalkozás online borbolt formájában működik és fontos számomra, hogy a képviselt borászotokkal teljes mértékben tudjak azonosulni. A fenntartható művelés és a környezetvédelem, a természetesség, mesterséges kemikáliák lehető legkisebb mértékben való felhasználása, amivel tudok azonosulni. Csomagolásunk 99%-a természetes anyagból készül.

A gyorsaság érdekében igyekszek a lehető leggyorsabban eljuttatni a rendelt terméket a felhasználóhoz.

Hosszútávú célom az, hogy az oldal által megtalálható borok mellet hasznos információkkal is szolgáljak minden borral kapcsolatos témában. Hiszem, hogy jobban ízlik egy palack, ha ismerjük a múltját, kicsit értünk hozzá.

Végezetül szeretném megköszönni, hogy elolvastad a bemutatkozómat, válogass boraink között bátran, ha pedig még nem tudtál dönteni, iratkozz fel a hírlevelemre, ahonnan később is inspirációt kaphatsz a boraink megkóstolásához.

Ivády Dávid